The Family Pondman & Co

The Family Pondman & Co
Biography

The family Pondman & Co bestaat uit:

Emma Van Haaren (1995): altviool & ukelele
Liza Pondman (1993): cello, ukelele & alt
Lonne Klos-Pondman (1991): viool, altviool & sopraan
Walther Pondman (1990): klarinet, saxofoon & tenor
Masha Galperina (1989): piano

Reeds 10 jaar geleden zijn zij begonnen optredens met elkaar te geven en is in Nederland niet ongemerkt gebleven. Zo hebben ze optredens gedaan bij tv programma’s als “De wereld draait door”, Het uur van de Wolf, en The Winner is, tuinconcert met Wibi Soerjadi, o.a.

Met hun eigen instrumentkeuze waar ze allen op het conservatorium onderricht zijn, vormen ze een ensemble waar ze elk genre mee kunnen bespelen. Het repertoire loopt van Mozart tot Glenn Miller. Daarnaast hebben ze allen een andere stemsoort en zingen opera, pop, jazz en close-harmony en krijgen hier les in van hun vader die opera-zanger is en hen helpt met het managen van dit ensemble.

Door het gevarieerde programma heeft The family Pondman & Co de afgelopen jaren in elk wenselijke setting hun muziek laten horen, zo spelen en hebben ze gespeeld op festivals, in schouwburgen, huiskamerconcerten, Lions~ en Rotary-clubs, bruiloften en begrafenissen, verzorgingstehuizen en bejaardenhuizen, tijdens diners als achtergrond en uiteraard ook op de voorgrond, zodat het publiek aandachtig luisteren kan.

Volg ons op facebook.
Meer informatie vindt u op www.thefamilypondman.com