Muziekles

Family Pondman & Co geeft ook muziekles!

Zou jij of u het leuk vinden om de een instrument te bespelen? Misschien al wel eens een muziekles gehad, maar toch weer laten gaan? wij zijn jonge, maar ervaren muziekdocenten en willen jou/u graag de mogelijkheid geven om het te proberen of weer op te pakken!

Muziekles is voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden en alle niveaus. Ze geven zowel groepslessen als individuele lessen. Voor leerlingen is het leerzaam en leuk om te laten zien wat ze hebben geleerd op de les, daarom worden jaarlijks minimaal twee voorspeel momenten georganiseerd.

Door de afgelopen jaren ervaringen in binnen en buitenland, met televisie optredens bij het geven van concerten in alle soorten stijlen van muziekmaken, kan veel kennis worden overgebracht om leerlingen te onderrichten op alle eventuele facetten van het muziek maken. Bijvoorbeeld voor hen die de podia op willen, of, diegenen die kennis op willen doen die binnen de huiselijke kring of voor zichzelf het instrument van hun keuze goed willen leren bespelen, de muziek te willen leren uit te diepen, om  de ziel van de componist bloot te leggen!

De muziekles kan worden gegeven aan huis, locatie van de docent, muziekschool of de boerderij waar al veel jaren muziek wordt gemaakt en gestudeerd, TV opnamens, feesten georganiseerd etc…..

Aanmelden kunt u zich via de website of telefonisch en maken we een afspraak voor een eerste gratis les/kennismaking.

Tot op de muziekles!

“ Family Pondman & Co”