Huiskamerconcert

Een concert bij u thuis kan veel betekenen: bijvoorbeeld als persoonlijk verjaardagscadeau, voor een jubilaris, voor een ziek familielid/vriend/kennis of bij andere gelegenheden.

Een programma waarmee we bij u thuis een concert verzorgen. Speciaal voor mensen die aan huis gebonden zijn of om andere redenen graag naar (klassieke) muziek willen luisteren in de intieme sfeer van de eigen huiskamer.

Samen met u wordt een mooi concert samengesteld voor de gewenste gelegenheid. Een programma waarin uw voorkeuren en de mogelijkheden van de verschillende ensembles tot een mooi resultaat komen, een onvergetelijk gebeuren! 

Bruiloft

Live muziek op uw huwelijk?
Wij helpen graag mee aan de mooiste dag uit uw leven!

Tijdens uw bruiloft zijn er tal van bijzondere momenten die muzikaal ingekleurd kunnen worden. Zoals bij binnenkomst in het stadhuis, het wisselen van de trouwringen en de openingsdans van de feestavond.
Wij kunnen aan vrijwel al uw muzikale wensen voldoen om het precies die sfeer te geven die u graag wilt hebben.

Cello & viool, of liever meer muzikanten? Bekijk de verschillende ensembles om een idee te krijgen hoe uw ceremonie, receptie of trouwfeest zou kunnen klinken. Alles is mogelijk! 

 

Koorbegeleiding

Wilt u als koor graag een mooie muzikale invulling bij uw concert, dan kunnen wij daarvoor zorgen. Door jarenlange ervaring in kerk- en koormuziek weten we wat u voor ogen hebt als het om muziek gaat en is het voor ons geen probleem om daar op in te spelen.

Doordat al onze musici professioneel geschoold zijn, zijn onze ensembles flexibel inzetbaar, bieden we stabiele kwaliteit en zijn we in staat in korte tijd de gewenste muziek in te studeren.

Naast het koor begeleiden kunnen de ensembles korte intermezzo’s verzorgen in diverse stijlen; klassiek, licht klassiek, geestelijk repertoire. Dit gaat in samenwerking met uw vaste begeleider en dirigent. Samen zorgen we voor een prachtig concert en inspireren we elkaar om samen mooie muziek te maken. Wij zijn u graag van dienst!

Uitvaart/Crematie

Woorden van troost of medeleven, je zoekt ze, maar ze lijken de juiste toon niet te kunnen raken. En toch is er nog zoveel te zeggen, zoveel te herinneren. Muziek beschrijft die herinneringen en de band met je dierbare. Wat je zelf niet zeggen wilt of kunt, vertelt de muziek.

Op basis van uw wensen passen wij de samenstelling van onze ensembles aan.  We spelen in verschillende genres, maar zijn gespecialiseerd in klassieke werken.

Een partita van Bach, een romantisch stuk van Tchaikovsky, een popsong of uw speciale verzoek: wij creëren een passende en sfeervolle bijdrage aan de plechtigheid naar uw wens.

Met onze verschillende ensembles zorgen we voor bijzondere en waardevolle toevoeging aan het afscheid van uw dierbare. De met zorg uitgezochte, stemmige muziek zullen we zoveel mogelijk naar uw wens invullen. Door onze brede, klassieke opleiding beschikken we over een divers repertoire waaruit u kunt kiezen. 

 

 

Diner, feest, receptie

Echte live muziek kan uw feest, borrel, bijeenkomst of evenement nèt iets extra’s geven.

Ontspannen sfeer muziek, een concert of muzikaal intermezzo, door representatieve musici. Tijdens de receptie en het feest kunt u natuurlijk kiezen voor achtergrondmuziek. Voor alle onderdelen geldt dat er desgewenst een zanger, zangeres, of solo instrument kan worden ingeschakelt. Zo kan alles worden gedaan om uw gelegenheid helemaal compleet te maken.

Orkestversterking/Projectorkest

Heeft uw orkest versterking nodig dan kunnen wij u helpen. We hebben orkestervaring opgedaan bij verschillende orkesten. Ook hebben we ervaring in het begeleiden van musicals en dansvoorstellingen in de vorm van Projectorkesten.